Kopen Adidas EQT

 • Het is geen geheim dat Yeezys de meest populaire sneakers zijn als het om Kopen Adidas EQT gaat. Het enige dat u hoeft te doen, is ze op eBay of Kixify opzoeken om te zien voor hoeveel ze doorverkopen. adidas weet dit en daarom gebruiken ze Yeezys als inspiratie voor een aantal van hun andere sneakers. Hier hebben we een nieuwe colorway van de adidas EQT Support ADV die sterk wordt beïnvloed door de Yeezy Boost 350 V2 Zebra die vorige maand is uitgebracht. Deze EQT heeft een zwart-wit gestreept Primeknit-bovenwerk met een subtiele pop van Turbo Red op de hiel.  Adidas heeft vandaag hun nieuwste EQT-collectie uitgebracht met een verscheidenheid aan van hun meest populaire silhouetten bedekt met een combinatie van wit, zwart en turborood. Een van die sneakers uit de Adidas EQT Verkoop collectie die in een handvol verschillende kleurstellingen is uitgebracht, is de EQT Support ADV. Hier geven we je een blik op de voeten van een van de meest populaire aanbiedingen, waarbij de schoen is bedekt met een zwart-wit Primeknit-bovenwerk dat door veel mensen de "zebra" -kleurweg wordt genoemd vanwege de gelijkenis met het dier. Extra witte details zijn te zien op de zool, kooi en veters.

  Pasteltinten lijken dit voorjaar op meer sneakers dan ooit te verschijnen, en de trend zet zich voort met dit nieuwste aanbod voor de dames van de adidas Originals op twee favoriete Adidas EQT te Koop modellen. De OG en bijgewerkte versies van de EQT Support krijgen elk een lichte "Tactile Green" tint tonaal over hun bovenwerk van mesh en suède met donkergroene details voor de premium lederen accenten.

  De nieuwste progressie van de adidas EQT-reeks, de Adidas EQT Schoenen, is klaar om op grote schaal op de markt te komen met deze aanstaande beperkte drop van een schone zwart-witte colorway. De gemoderniseerde versie van het klassieke EQT runner-ontwerp-DNA met een bijgewerkte mesh en gefuseerde synthetische constructie en een slanker silhouet is te zien in deze contrastrijke zwart-witte versie, die exclusief zal worden uitgebracht bij negen adidas Consortium-retailers over de hele wereld met 91 paar beschikbaar. op elke locatie.

  Na een solide ronde van vintage Adidas EQT Heren/Dames modellen vernieuwd met Boost-zooleenheden, combineert adidas Originals nu het oude met het nieuwe op een andere manier. Dit keer is het het bovendeel dat een moderne upgrade krijgt, met een Primeknit-constructie voor de EQT Guidance bovenop de originele zool. Gestikt om er net zo uit te zien als de originele witte, grijze, groene en zwarte colorway, behoudt de EQT Guidance ondanks de extreme verbouwing een vertrouwd uiterlijk.

  www.schoenenjogger.com