Nike Air Vapormax Verkoop

 • Voordat Nike deze zomer officieel de volgende fase van Nike Air Vapormax Heren/Dames lanceert op de Olympische Spelen in Tokio (als ze al gebeuren), houden ze fans van het silhouet voorzien van verwante broers en zussen zoals de Vapormax Flyknit 3 en Air Vapormax 360. De tweede -genoemd, dat al in verschillende kleurstellingen op de markt is gebracht, voegt deze keer een ander lid toe aan zijn afstamming met wat muntachtige flair.  Als je het immer populaire "Tiffany Diamond"-pigment zou nemen en het een paar niveaus zachter zou kiezen, zou je in wezen de hoofdtint bereiken die dit aanbod siert. Nike Air Vapormax Schoenen Aquatische greens worden volledig over de basisconstructies gedumpt en zitten naast snelle ontwerplijnen in zilver en iriserende Swooshes omrand in grimmig zwart borduurwerk. Bovendien wordt het eerder thema van reinheid hieronder voortgezet, aangezien de buitenzool volledig doorschijnend is gemaakt.

  Na de onthulling van de volgende Nike Air Vapormax te Koop met Flyease-technologie gisteren tijdens hun op de Olympische Spelen gerichte modeshow, kan het Nike-team doorgaan met de regelmatig geplande programmering van zijn huidige in-line silhouetten. Een daarvan is de Air Vapormax 360, die eerlijk gezegd wat stoom begint op te nemen met meer kleurstellingen gedurende de eerste paar weken van het nieuwe jaar.

  Naarmate de seizoenen verstrijken, wordt het weer met de dag helderder/luchtiger, en Nike helpt de zaken nog verder te verlichten met deze nieuwe "Barely Volt"-make-up van de Nike Air Vapormax 2019 Verkoop. Met een lichtere tint van de luide kleur die synoniem geworden met Air Max sinds de tijdloze Air Max 95 "Neon", het TPE-bovenwerk van de schoen is gekleed in de verfrissende schaduw, terwijl een zilveren keel en koningsblauwe middenvoetkooi zichtbaar door het doorschijnende bovenwerk voor wat contrast zorgen.

  Verdere accenten komen dan via zwarte details op de tongbadge, middenvoet Swoosh, herhalende logoprint op de hielstabilisator en hiellip. Kopen Nike Air Vapormax Een laatste vleugje flair wordt geleverd door felblauwe veterlussen en een doorschijnende Vapormax-dempingseenheid die past bij de basiskleur van het bovenwerk, biedt zowel stijl als comfort.

  www.snkrshopeenl.com