Adidas Forum Träningsskor

 • Sett ovanpå profilen sätter de ikoniska gyllene bågarna tonen för hela färgvägen. Dam/Herr Adidas Forum Snabbmatskedjans palett informerar mycket om den övergripande estetiken, med yttersula, trim och krage accent med träffar av ljusgult. Avrundning av anslutningen, de tre ränderna längs sidomärket med ljusrött, satt ovanpå en ram som annars är neutral i sina lager av vitt och grädde. Längs medialen ersätts många av dessa armaturer för marinen, vilket matchar Eric Emanuel -insignierna som ligger mittemot ännu en McDonald’s -logotyp.

  ax097.jpg

  I adidas fall är kinesiskt nyår mer ett tillfälle att fira Kinas rika kultur och historia som helhet. För sitt minnesforum Adidas Forum Träningsskor har varumärket valt att hylla en av de viktigaste kinesiska uppfinningarna genom tiderna: tryckning. Detta uppnås genom en av de mest genomarbetade mönster som silhuetten någonsin sett. Medan färgvägen är enkel - bara bär en vit nyans genom hela baskonstruktionen - är de tweaks som läggs ovanpå långt ifrån vanliga.

  När vi går mot senare hälften av 2021 verkar adidas agenda för att leverera fler adidas Forum -förslag vara oförändrad. Adidas Forum Lägsta Priset The Three Stripes uppdaterar sin imponerande lista med forummodeller genom att lägga till en Triple PlatForum Low via ett vettigt, kristallvitt tillvägagångssätt. Den krämbaserade Crystal White-nyansen färgar hela den nya stilens bas, som inte avviker från de flesta Forum Low-silhuetter.

  Signaturelement som midfotbandet har behållits men den enda enheten introducerar det okonventionella. Adidas Forum Rea Online Som antyds av namnet väljer modellen en trippelstaplad sula, där varje lager blir successivt gulare när det närmar sig yttersulan. De vitvita överdelarna och den lätta nyansen av dessa staplade sulor bidrar till en vintage-estetik som fortsätter att omfamnas av den nuvarande sneakerscenen.

  Det har varit ett ganska år för Shoppa Adidas Forum, eftersom 80-talets basketrotade silhuett fortsätter att skapa en lista med unika samarbeten och grundläggande färgsteg för att skapa en anmärkningsvärd comeback. För att främja forumagendan lägger adidas stora, broderade logotyper till ett till synes enkelt Forum Low för en snygg uppdatering av modellen - designen är dock allt annat än enkel eftersom den också lyser i mörkret.

  www.skorway.com