vende tilbage til Lyon

 • arsenal var den eneste klub køb fodboldtrøjer online på at blive droppet
  Arsenal forventer at vende tilbage til Lyon med et tredje bud på den kreative midtbanespiller Houssem Aouar i weekenden, men Jose Mourinho kan have givet Gunners et kæmpe slag.
  Arsenal var den eneste klub i løbet af Aouar og har haft samtaler med Lyon i mange uger.
  Paris Saint-Germain er imidlertid også på markedet for den samme type spiller, og de ønsker at få en aftale færdig inden fristen den 5. oktober.
  Køb Fodboldtrøjer
  De regerende Ligue 1-mestre identificerede Dele Alli som deres højeste prioritetsmål efter hans udeladelse fra de seneste Tottenham-startende XI'er.
  Fodboldtrøjer Børn
  Mourinho har antydet, at han kunne lade den engelske international forlade, da han ikke har lagt sig i den krævede krævede af ham.
  voetbalshirts
  L 'Equipe hævder, at PSG også er i samtaler med Aouar, og de vil muligvis rette deres opmærksomhed mod Arsenal-målet, hvis de ikke lander Alli.
  voetbalshirts
  Mourinhos beslutning om at afvise åbningstilbudet kan ende med at PSG øger deres indsats for Aouar og i sidste ende afslutter Arsenals håb.
  Hvis PSG tager den 22-årige alvorligt, kan det udløse en budkrig, som Arsenal i sidste ende ville miste.
  I mellemtiden skal Mourinho beslutte, om Alli er en del af hans planer, eller om han har brug for at komme videre de kommende dage.
  Forud for sidste aftes 7-2 Europa League-sejr over Maccabi Haifa, hvor Alli kom ud af bænken for at score en stoppetid, forklarede Mourinho, hvordan den tidligere MK Dons-stjerne reagerede på at blive droppet.

  fotbollströjor

  goedkope voetbalshirts

  maglie calcio

  fotbollskläder barn billigt

  maglie calcio bambini