senaste veckorna efter tre segrar

 • London de senaste veckorna efter tre segrar


  Köpa Fotbollströjor, Fotbollströja Barn Eget Tryck, Fodboldtrøjer Til Børn, Voetbalshirts


  20-åringen har varit en fotbollströjor tradera väg till fenerbahce

   

  Emile Smith Rowe kallas nu 'Kev' av Arsenal-truppen som en del av jämförelser med Manchester City-stjärnan Kevin De Bruyne. 20-åringen har varit en integrerad del av den dramatiska vändningen i norra London de senaste veckorna efter tre segrar på snurr mot Chelsea, Brighton och West Brom.

  Arteta kände värmen under hela december efter en dyster start på säsongen men spanjoren börjar äntligen vända tidvattnet på Emirates Stadium.

  Hans unga kontingent av akademistjärnor har varit kärnan i det med Bukayo Saka och Smith Rowe som inte är stamgäster i start-XI.

  köpa fotbollströjor

  Den tidigare RB Leipzig-låntagaren imponerade har imponerat i Europa League och Carabao Cup men nu tar Arteta sin seniorutveckling till nästa nivå.

  fotbollströja barn eget tryck

  Hans föreställningar har förtjänat respekten för Arsenal-truppen och Smith Rowe har fått höga betyg av personal i London Colney.

  Fodboldtrøjer Til Børn

  Kieran Tierney var overhead med smeknamnet i en träningsvideo medan Arsenals yngre betalare har beslutat att förkorta smeknamnet.

  voetbalshirts

  Saka skrev helt enkelt 'Kev' på Instagram medan Reiss Nelson gick ett steg längre, genom att märka den belgiska stjärnan De Bruyne i ett av Smith Rowes inlägg.

  Arteta har blivit så imponerad av Smith Rowe att han enligt uppgift har format sina övergångsplaner kring den anfallande mittfältaren.

  Smith Rowe har tidigare registrerat sin önskan att lära av Ozil i träning men VM-vinnaren kan nu vara på väg till Fenerbahce.

   

  Norja Paita

  Juventus Drakt

  Maglie Calcio Juventus Bambini

  fotbollströjor

  kopen voetbalshirts