Thomas Tuchel har sagt at Christian Pulisic

 • Thomas Tuchel har sagt at Christian Pulisic vil  Fotballdrakt, Billige Fotballdrakter, Fotbollströja, Køb Fodboldtrøjer

  usas internasjonale har fotballdrakter med trykk en suksess kl. klubben

   

  Chelsea-sjef Thomas Tuchel har sagt at Christian Pulisic vil være et 'stort våpen' for klubben hvis han overvinner de fysiske og selvtillitsspørsmålene som påvirker hans form.

  USAs internasjonale har kjempet for spilletid under en skadepåvirket kampanje, og startet bare fire kamper siden Tuchel erstattet Frank Lampard som hovedtrener i slutten av januar.

  - Stream ESPN FC Daily på ESPN +

  fotballdrakt

  - Pusilic kan hente inspirasjon fra USMNT flotte Dempsey

  Billige fotballdrakter

  Pulisic har lidd med langvarige hamstringproblemer helt siden han fikk den opprinnelige skaden i fjorets FA Cup-finaletap mot Arsenal.

  fotbollströja

  Han ble byttet ut i 5-2-nederlaget for West Brom i forrige helg ved pause - etter å ha scoret i første omgang - etter å ha følt at han var i fare for å forverre saken hvis han spilte videre.

  Køb Fodboldtrøjer

  Pulisic er under kontrakt på Stamford Bridge frem til 2024, men har vært knyttet til et trekk unna hvis han fortsetter å være en perifer figur i Vest-London.

  Men på en pressekonferanse i forkant av lørdagens Premier League-tur til Crystal Palace, pekte Tuchel på en annen positiv visning som innbytter i onsdagens Champions League-kvartfinaleseier i første etappe i Porto, og mener kantspilleren fortsatt kan være en suksess kl. klubben.


  fotbollströja

  Fodboldtrøjer Til Børn

  Fodboldtrøjer Med Tryk

  maglie di calcio a poco prezzo

  Danmark Landslagsdrakt