egnet bytte for unge store hvithaier

 • egnet bytte for unge store hvithaier

   


  Store hvithai er en av de mest fryktede rovdyrene


  Billige Fotballdrakter, Camisetas De Fútbol, Maglie Calcio A Poco Prezzo


  de er kjent som et toppunkt lage fotballdrakter få øye på byttedyr

   

  Store hvithai er en av de mest fryktede rovdyrene på dypet. De er kjent som et toppunkt rovdyr, men de er ikke velsignet med deres upåklagelige jaktferdigheter fra fødselen, har ny forskning funnet. Forskere fra Nottingham Trent University undersøkte måtene hvite haier lurer på i forskjellige habitater gjennom hele livet.

  Denne bukten er hjemsted for mange mindre dyr som er egnet bytte for unge store hvithaier, inkludert fisk og stråler.

  Imidlertid inkluderer det også marine pattedyr som sel og småhvaler som store hvite er i stand til å nyte når de vokser.

  billige fotballdrakter

  Forskerne fant at av 3000 store hvite haier som ble oppdaget i Mossel Bay, var 81 prosent unge, som maksimalt er tre meter lange.

  fotballdrakter

  De gjenværende observasjonene var av undervoksne, som varierer i størrelse fra 3,1 meter til 3,6 meter, og ingen var voksne.

  Camisetas De Fútbol

  Gjennom årstidene la forskerne merke til at flere unge haier ble oppdaget på klarere dager da vanndypesikten oversteg tre meter.

  Maglie Calcio A Poco Prezzo

  Færre enn syv prosent av haiene var menn, noe som tyder på at kvinner er mer tilbøyelige til å bruke disse farvannene for å unngå problemer fra potensielle kamerater, ifølge forskningen publisert i tidsskriftet Environmental Biology of Fishes.

  Alle disse faktorene har ført eksperter til den konklusjonen at unghaier bruker bukten som ikke bare et barnehage, men som et område å finpusse på sine jaktferdigheter i farvann der det er lettere å få øye på byttedyr.

  maglie calcio a poco prezzo

  kopen voetbalshirts

  fodboldtrøjer

  voetbalshirts

  maglie di calcio a poco prezzo