sveitsiske midtbanespilleren ble fratatt kapteinen etter

 • sveitsiske midtbanespilleren ble fratatt kapteinen etter

   


  Artetas side har vunnet bare en av sine


  Billige Fotballdrakter, Kjøpe Fotballdrakter, Voetbalshirts, Nuova Maglia Calcio


  arsenal gikk 1-0 hjemme mot billige fotballdrakter barn nåværende dårlige

   

  Mikel Arteta innrømmer at han må 'ta kulene' for Arsenals dårlige form, og har oppfordret spillerne sine til å sette kroppene sine på banen for å arrestere Gunners 'nedgang.

  Arsenal gikk 1-0 hjemme mot Burnley på søndag for å notere sitt tredje tap i suksess i Premier League.

  Artetas side har vunnet bare en av sine åtte siste kamper i konkurransen og ligger 15. på tabellen - bare fem poeng over nedrykkssonen.

  Gunners-skjemaet har ført til spørsmål rundt Artetas fremtid - bare 12 måneder etter at han erstattet Unai Emery - og han vet at han må akseptere kritikken som kommer hans vei.

  billige fotballdrakter

  Raskere måloppdateringer. Hundrevis av lag og ligaer. Gratis Premier League, EFL og skotske høydepunkter. Last ned appen nå.

  kjøpe fotballdrakter

  Arsenals nederlag mot Burnley fikk også Granit Xhaka utvist for å ta tak i halsen på Clarets-midtbanespilleren Ashley Westwood - den siste diskresjonen i hans Gunners-karriere.

  voetbalshirts

  Den sveitsiske midtbanespilleren ble fratatt kapteinen etter å ha sverget på supportere som hånet ham under et spill i november i fjor og så ut til å forlate klubben.

  Nuova Maglia Calcio

  Siden har han blitt integrert på nytt i laget og er en gjenganger under Arteta, som ga sin sterke støtte til 28-åringen.

  Pakk ut den festlige handlingen med et NOW TV Sky Sports Pass for bare £ 25 i måneden. Avbryt når som helst.

  Hvor mye press er Arteta under? Hvor lavt kan Arsenal gå? Pitch to Post podcastpanelet diskuterer krisen i Emirates.

  Gunners ble slått 1-0 av Burnley søndag kveld, takket i stor grad være at Xhaka sendte av gårde for å ta Westwood i halsen, noe som betyr at Artetas side bare har 13 poeng fra 12 kamper.

  Dette var første gang Arsenal taper fire på rad hjemme siden 1959, det var Burnleys første seier på topprute mot Arsenal siden 1974, og Arsenal 10 mål fra 12 Premier League-kamper er deres laveste avkastning siden 1981. A virkelig rekordstor sesong av alle gale årsaker så langt for Arsenal.

  Arsenal teknisk direktør Edu har bedt fansen tro på Arteta og insisterer på at resultatene på banen ikke stemmer overens med det han ser på treningsfeltet.

  Brasilianeren advarte også alle misfornøyde supportere at klubben ikke vil plaske kontanter i løpet av januar-overgangsvinduet i et forsøk på å avhjelpe deres nåværende dårlige form.

   

  Nuova Maglie Da Calcio Basso Prezzo

  fotbollströja barn eget tryck

  maglie di calcio a poco prezzo

  fotbollströja

  fotbollskläder barn billigt