Nike Blazer Mid te Koop

 • Hoewel het lijkt alsof hij terugdeinst voor zijn roots, komt de Kopen Nike Blazer Mid binnenkort met een basketbal-thema. Afgezien van de zool, waarvan de hele buitenkant is gemarkeerd met een rood / blauw verloop, wijkt het ontwerp van het paar niet te ver af van het origineel. Wit leer heeft nog steeds de hele constructie geaard en vormt de basis voor vergrijsde suède panelen en enkele donkerzwarte Swooshes.  Hoewel er niet veel geroezemoes is over Nike Blazer Low Goedkoop, heeft het experimentele streven een verzameling gestroomlijnde, moderne interpretaties van traditionele silhouetten opgebouwd, zoals aangetoond door de Blazer Mid Infinite. Vaak te zien in heldere rubberen accenten, is het aantal kleurstellingen voor dit model gestaag gegroeid, met een aankomend paar dat hits ziet van Bright Crimson en Blue Void.

  Hier is nog een onofficieel ‘pack 'van Nike Sportswear, een collectie Nike Blazer Mid te Koop met vergelijkbare ontwerpkenmerken, maar niet verenigd met een gemeenschappelijke inspiratie of referentieel thema. Deze Blazer Lows houden het basic door tweekleurige kleurstellingen aan te bieden bovenop witte zolen, hun bovenwerk is verdeeld in een basiskleur op de zijpanelen en een accenttint op de teen, tong en hiellip. De bijna wandelachtige veters met koord zijn behoorlijk verschillend, maar het meest onderscheidende kenmerk van deze set zouden de diepe perforaties moeten zijn waaruit hun Swooshes bestaan, een reeks ronde stoten die zo ver gaan dat ze je sokkenkeuze onthullen.

  Met elk een voor mannen en vrouwen, ging de Nike Blazer Schoenen dit voorjaar een interessante nieuwe richting in. Die twee paar boden hun swooshes aan in de vorm van perforaties die het bovenwerk volledig doorboren om je voeten / sokken te onthullen, en nu is dit motief overgedragen naar een nieuwe Blazer Low van Nike Sportswear. Deze gewrichten hebben dezelfde kleur en materiaalblokkering, waaronder een nubby geweven textiel op de oogjes, tong en teen plus een gladwandige witte gevulkaniseerde zool. Ze mengen rood en wit voor een frisse en levendige look, waarvan je na de sprong meer foto's kunt zien.

  Nike SB vertrouwt veel minder op de Dunk Low en High. In de afgelopen maanden heeft de Nike Blazer Heren/Dames zijn best gedaan door een aantal zowel veelzijdige als excentrieke kleurstellingen vrij te geven. Van de laatste is de "Faded Pack" zeker de meest opvallende, met zijn verweerde afwerkingen die in slechts enkele weken van één naar twee tot drie kleurstellingen gaan. Hier bereikt de serie een natuurlijke evolutie.

  www.dameshoe.com