Asics Gel-Kayano Sale Online

 • Weg van de samenwerking met Kiko Kostadinov en jubileumvieringen, heeft Kopen Asics Gel-Kayano een hele reeks trainers uit de vroege jaren 2000 afgeleverd die een nieuw thuis hebben gevonden onder 'IYKYK'-clubleden (' If you know, you know '). Onder die silhouetten bevindt zich de UB1-S GEL-Kayano 14, een gewijzigde propositie die gedeeltelijk is gemaakt door de eerder genoemde Bulgaarse ontwerper.  Trouw aan de vorm van 1999, is het silhouet gemaakt met een mix van materialen, van lichtgewicht, ademend mesh tot premium suède overlays. Asics Gel-Kayano Bestellen De laatste laat zich overgeven aan een zandachtige tint met een grimmig, zomers passend contrast tussen de profielvectorlogo's. Elders animeren de citroen- en groenblauw-achtige accenten de tong, de hiel en een deel van de witte GEL ™ en DUOMAX dempende zool. Zwarte spikkels bij de mediale hiel maken de laatste taak van de retro-runner compleet.

  ASICS is klaar met het 30-jarig jubileum van de Asics Gel-Kayano Sale Online en hoewel het zeker binnenkort nieuwe kleurstellingen van de sneaker met gespleten tong zal introduceren, lanceert het op 11 februari de GEL-Kayano Trainer 21. Een evolutie van de GEL-Kayano Trainer die de afgelopen jaren op de markt is, het aanstaande silhouet heeft zichtbare GEL-demping over zijn FluidRide-tooling.

  Oorspronkelijk ontworpen in de jaren 2000, is de GEL-Preleus het geesteskind van twee Asics Gel-Kayano Schoenen notabelen: Noriyuki Murai en Kayano-bedenker Toshikazu Kayano. Kayano, wiens expertise goed wordt benut in de tussenzool, put uit amoeben, waardoor de tooling een beslissend unieke en vrije vorm heeft. Evenzo verkent het bovendeel - waar Murai de eer voor heeft - precies dezelfde thema's als het is geïnspireerd door de bewegingsvrijheid van de wolken. Dit komt tot uiting in de constructie van mesh en synthetisch leer, panelen die naar allerlei vormen kromtrekken aan het aanrecht, teen, oogbevestiging en dergelijke.

  Hoewel het 30-jarig jubileum van de Asics Gel-Kayano Heren/Dames voorbij is, vervaagt het silhouet met gespleten tong niet in de vergetelheid. Integendeel, het ontwerp van Shigeyuki Mitsui is uitgerust met een gedurfde "Sunrise Red" -tint voor zijn nieuwste voorstel. Het bovenwerk van gemengde materialen heeft de eerder genoemde tint over de voorvoet, middenvoet en hiel, waarbij het uiterlijk op zijn laatst vergezeld gaat van zwart contrast.

  www.e-trainerschoenen.com